Tarieven jongerencoach

Home / Tarieven jongerencoach

Jongerencoaching, ondersteuning en begeleiding bij Stuk Verder is voor mensen die menselijke, nuchtere hulp willen zonder verstrikt te raken in bureaucratische- en medische mallemolens. Begeleiding en aandacht op maat die aanvoelt als coaching in plaats van als therapie. Niet omdat je er recht op hebt maar omdat je het wilt en nodig hebt. Daar past ook een nuchtere portemonnee bij.

Overigens merk ik dat er steeds meer oudere jongeren contact zoeken. Prima, de leeftijd maakt in principe niet uit. Als onze verhalen maar bij elkaar passen. Het woord jongerencoach is ook maar een woord.

Ik ben niet aangesloten bij beroepsverenigingen en ben nergens geregistreerd behalve dan bij de Kamer van Koophandel. Dat is een bewuste keuze omdat ik net als u niet houd van bureaucratie en zelfbedachte regels, drempels en stempels. Het gevolg daarvan is dat de kosten van mijn coaching niet zijn te verhalen op de ziektekostenverzekering.

Wat kost hulp voor jongeren?

De tarieven van hulpverleners die vergoed worden liggen doorgaans hoger dan de mijne en de vergoeding is bijna altijd maar gedeeltelijk. De eigen bijdrage voor gesprekken bij de psycholoog zijn overigens verdwenen vanaf 2014. Het eigen risico van de ziektekostenverzekering bedraagt ondertussen jaarlijks 360 euro.

Tegelijk wil ik niet dat de financiën een belemmering zijn voor het krijgen van passende hulp. Dus neemt u gerust contact op, we kunnen er vast een mouw aan passen.

Jongerencoaching/Studentencoaching/psychosociale hulpverlening

16-25 jaar
 • intake gesprek: € 65,- (€50,- als u daarna een traject aangaat) per 60 minuten*(inclusief 21% BTW)
 • vervolggesprekken: € 65,- (inclusief 21% BTW) per 60 minuten
 • via bedrijven of scholen volgens offerte
 • eventuele reiskosten 50%-70%  van de daadwerkelijk gemaakte kosten (om zo ook de reistijd te vergoeden)**
 • als ik zelf ver op reis moet wil
 • gesprekken duren vaak wat langer dan 60 minuten.

* mijn intakegesprek is niet het invullen van een formulier maar een volledig gesprek.

** ik kom graag naar je toe als dat handiger is, maar tijdens de reistijd kan ik niet iets anders doen, snap je.

25 jaar en ouder en tot 16 jaar
 • intake gesprek: €72 ,- (€60,- als u daarna een traject aangaat) per 60 minuten*(inclusief 21% BTW)
 • vervolggesprekken: € 72,- (inclusief 21% BTW) per 60 minuten
 • via bedrijven of scholen volgens offerte
 • eventuele reiskosten 50-70% van de daadwerkelijk gemaakte kosten (om zo de reistijd ook te vergoeden)**
 • gesprekken duren vaak wat langer dan 60 minuten.

* mijn intakegesprek is niet het invullen van een formulier maar een volledig gesprek.

** ik kom graag naar je toe als dat handiger is, maar tijdens de reistijd kan ik niet iets anders doen, snap je.

Coaching via chat/skype of email/snapchat/Instagram

Via email of chat contact lukt het vaak goed om scherp na te denken. Zeker als je tijd nodig hebt om je gedachten te ordenen en te formuleren wat je wilt zeggen. Via internet kunnen we de begeleiding vorm geven zoals jij dat wilt en zoals bij jou past.  Soms is het juist lekker om niet te zien wie je voor je hebt.

 • Een echt gepland moment via sociale media/skype € 20,00 excl 21% BTW per keer
 • Onbeperkt appen/mailen voor €30,00 per maand

Flitshulp! /Wandelcoaching

Heb je behoefte om eens kritisch te kijken naar dat wat zich op dit moment in je leven afspeelt? Dan reserveren we een dagdeel waarin we in gesprek gaan. Jij vertelt en ik stel vragen. Daarna laten we elkaar weer los en maken eventueel nog eens zo’n afspraak of gaan online verder. Mijn ervaring tijdens intakegesprekken is namelijk dat mensen na afloop al weer een Stuk Verder kunnen en verdere hulp eigenlijk niet eens meer nodig is. Hier lees je er over.

 • Het gesprek duurt zo maximaal 4 uur voor een vaste prijs van €86,00 incl. BTW. Door mij gemaakte reiskosten boven de 7,00 euro breng ik in rekening.

Digitale zoektocht

Als de samenwerking bestaat uit het zoeken naar vervolg hulpverlening of het uitzoeken van regelgeving o.i.d reken ik €20,00 per uur.

Freelance/opdrachten

 • per offerte met een minimum van 45 euro excl BTW per uur.

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

 • Ik bied Flitshulp! Soort wandelcoaching aan. Dit is kortdurende oplossingsgerichte hulpverlening maar dan anders: confronterend, helend, verduidelijkend en richtinggevend.  Precies waar jij behoefte aan hebt,…
 • Als ik zo de 'geluiden' op Twitter en verschillende Facebook pagina's bekijk dan is er deze dagen sprake van grote teleurstellingen bij ouders die op…
 • Is coachen via internet voor jongeren niet een mooie eigentijdse vorm van hulpverlening? Afstand speelt geen rol en tijdstip hoeft dat ook niet per se…
 • Ik ben een christelijke jongerencoach in Harderwijk. Ik breng jou graag een Stuk Verder. Als jij je herkent in mijn aanpak en visie dan ben…
Zal ik jou zelf even bellen?