Praktische informatie

Home / Praktische informatie

studentencoach en jongerencoach in ermelo harderwijk, putten, nunspeet, amersfoort, apeldoornDe locatiebepaler van mijn telefoon vind dat ik jongerencoach in Ermelo ben. En ja, ik woon op een steenworpafstand van de gemeente Ermelo.

Als hulpverlener noem ik mij jongerencoach. Daaraan zie je al dat ik  houd van nuchter, snel en een hoop plezier. Zo lopen de gesprekken die ik voer meestal ook. En aan het eind van het gesprek vraag ik: ‘En kan je weer een Stuk Verder?

Methodiek

Vanuit mijn opleiding en ervaringen heb ik verschillende methodieken opgedaan die ik vrolijk door elkaar gebruik. Ik werk in ieder geval oplossingsgericht en confronterend. Zo gaan we in grote stappen vooruit en daar kwam je immers ook voor. De gesprekken kleuren mee met de aard van de problematiek en jouw eigen inbreng. Een mooie mix van coachen en therapie. Hier kan je daar meer over lezen.

Ons eerste gesprek is gelijk een volledig gesprek. Soms moeten we even aftasten en duurt zo’n gesprek iets langer. Maar geen formulieren of andere standaard vragen. Jij bent niet standaard immers?

Gesprekken hoeven niet per se in een gespreksruimte plaats te vinden. Ik vind het prima om samen bijvoorbeeld in het bos te bomen of op de zandverstuivingen hier in de buurt. We kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten van de Veluwe.

Werkgebied jongerencoach

Volgens mijn telefoon ben ik jongerencoach in Ermelo. En in de praktijk ben ik vaak in Ermelo, Putten, Zwolle en Leusden te vinden. Maar eigenlijk zie ik heel Nederland als mijn werkgebied. Want als jij een christelijke jongerencoach zoekt dan moet dat kunnen. Dus als we een ruimte in jouw buurt kunnen huren dan kom ik daar naar toe. In de offerte doe ik dan een voorstel over het verdelen van de extra kosten voor mij. Ik kan flexibel zijn dus ik kan bijvoorbeeld bij jou thuis komen maar ook bij jou op school of waar dan ook maar handig is. Ook ‘s avonds is prima overigens. Dat past bij Nuchtere Hulpverlening immers?

Tarieven

Ondersteuning en begeleiding bij Stuk Verder is voor mensen die menselijke, nuchtere begeleiding willen zonder verstrikt te raken in bureaucratische- en medische mallemolens. Daar passen ook tarieven bij die nuchter zijn. Lees hier meer.

Afspraak maken

Een afspraak maken is heel simpel. Gewoon even bellen of mij een email sturen. Het onderstaand formulier kan je ook gebruiken. Neem jezelf serieus en maak die afspraak!

Wat is het onderwerp

Wat is je naam?(verplicht)

Wat is je emailadres? (verplicht)

Waar zou je het over willen hebben?

Wanneer mag ik jou terug bellen? Welke datum, welk tijdstip is handig?

Wat is je telefoonnummer?

Ik ga proberen jou te bellen op het tijdstip dat je noemt. We hebben in ieder geval snel contact. Voeg mijn emailadres infoadstukverder.nl vast toe aan je contactpersonen zodat e-mails van mij niet in je spam terecht komen. ad staat uiteraard voor @.

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

  • Soms krijg ik die vraag waarom er advertenties op mijn website staan. Ik wil dat graag even uitleggen. De website is er uiteraard vooral om…
  • Heb jij onlangs ook gekeken naar Nanny Jo Frost? Een soort Dubbeltje op z'n kant maar dan over opvoeden. En een beetje vriendelijker en begripvoller.…
  • Mooi dat je mij gevonden hebt. Ik ben een christelijke hulpverlener voor jongeren. Maar ik noem mij liever jongerencoach of studentencoach. Dat klinkt alsof je…
  • Ik bied Flitshulp! Soort wandelcoaching aan. Dit is kortdurende oplossingsgerichte hulpverlening maar dan anders: confronterend, helend, verduidelijkend en richtinggevend.  Precies waar jij behoefte aan hebt,…

Comments are closed.

Zal ik jou zelf even bellen?