He, jongerencoach, wil je mij bellen?

Home / He, jongerencoach, wil je mij bellen?

Hulpverlening voor jongeren  zoeken voor jongeren in Harderwijk, christelijk, veluwe

Hulpverlening zoeken voor jongeren is ingewikkeld. Niet omdat hulpverleners lastig te vinden zijn maar omdat je een flinke stap moet nemen voor je er toe komt om hulpverlening te zoeken. Je moet vast nog een drempel over voor je nu besluit mij een mail te sturen of mij jou te laten bellen.

Wil je contact?

Maar mij heb je gevonden. Wil je contact? Laat je gegevens achter of volg mij via sociale media om vast even te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Om echt te weten wie ik ben kunnen we het beste een kennismakingsgesprek voeren zodat je weet of ik de juiste hulpverlener voor jou kan zijn. Meestal weten we dat al na een paar minuten.

Jij krijgt mijn onverdeelde aandacht als we samen in gesprek zijn. Maar je begrijpt dat ik soms ook andere dingen moet doen. Als je het moment aangeeft waarop ik jou kan bellen dan hebben we snel contact.

Ik vind het zo tof dat je mijn website gevonden hebt!

Ja ik ga jou bellen

En natuurlijk wil ik jou bellen! Laat hieronder even je gegevens achter zodat ik je ook echt kan terugbellen. Of doe even een bericht via Facebook, Snapchat of Instagram! Dan ben je nog eerder klaar met hulp zoeken.

Wat is je naam?(verplicht)

Wat is je emailadres? (verplicht)

Waar gaat je vraag over?

Wanneer mag ik jou terug bellen? Welke datum, welk tijdstip is handig?

Wat is je telefoonnummer?

Ik ga proberen jou te bellen op het tijdstip dat je noemt. We hebben in ieder geval snel contact. Voeg mijn emailadres infoadstukverder.nl vast toe aan je contactpersonen zodat e-mails van mij niet in je spam terecht komen. ad staat uiteraard voor @.

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Zal ik jou zelf even bellen?