Ook jongerencoach voor reformatorische jongeren!

Home / Jongeren en studenten / Ook jongerencoach voor reformatorische jongeren!

jongerencoach voor reformatorische jongeren leerlingbegeleider reformatorisch onderwijsPas zag ik een artikel voorbijkomen vanuit het Reformatorisch Dagblad. Ik denk dat het via Twitter was of via de site voor Refojongeren Puntuit die ik vanuit mijn eigen bedrijfspagina op Facebook een beetje volg.  Ook reformatorische jongeren zijn jongeren immers dus daar wil ik een hoop van mee krijgen. Ik ben ook jongerencoach voor reformatorische jongeren.

Waarom vind ik dat zo nodig om het op te schrijven? Het is toch al wel duidelijk dat ik een christelijke jongerencoach ben die ‘dus’ graag met christelijke jongeren werkt?
Nou, ik schrijf het omdat ik de laatste tijd merk dat deze website over jongerencoaching regelmatig ‘bekeken’ wordt via de netwerken van reformatorische scholen. Dus wie weet zijn reformatorische jongeren of reformatorische docenten zijn op zoek naar een coach of leerlingenbegeleider. Misschien voelen jullie een drempel richting mij omdat ik niet helemaal in jullie plaatje pas. Maar ik voel richting jullie geen enkele drempel.

Ik schrijf het ook omdat ik via de website voor christelijke jonge mannen merk dat er veel jonge mensen uit de reformatorische hoek op zoek zijn naar antwoorden over geloof en kerk. Maar ook over relaties, zelfbeeld en studiekeuze.

Het is gewoon zo jammer als je niet de hulp krijgt die je nodig hebt.

Dus reformatorische scholen, ik wil van harte met jullie samenwerken.

Reformatorische jongeren, jullie zijn van harte welkom! Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat en wat ik voor je kan doen.

Even opgezocht, hier kan je het artikel vinden waar ik het net over had. Het gaat over het feit dat ook Refojongeren soms zelfmoordgedachten hebben en zich ongelukkig voelen. Nou daarom wil ik het even gezegd hebben: ik ben ook jongerencoach voor reformatorische jongeren.

Je kan met bijna alle problemen bij mij terecht. Alleen als blijkt dat je echt flink depressief bent en suïcidaal dan kan ik je niet goed helpen. Dan is het beter om naar een psycholoog te gaan.

Check hier even wie ik graag verder wil helpen.

En kom je hier voor het eerst? Dan kan je mijn drijfveren op deze pagina leren kennen.

 

It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zal ik jou zelf even bellen?