Freelance ZZP

Home / Freelance ZZP

freelance zzpMet Freelance ZZP werk kan ik mijn ervaring die ik heb opgedaan binnen de psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg en het voortgezet onderwijs weer nuttig inzetten. Een Sociaal pedagogisch hulpverlener is namelijk niet alleen hulpverlener maar ook jongerenwerker, groepswerker, activiteitenbegeleider en vormingswerker. Voldoende voor freelance zzp werk.

Als zorgcoördinator ken ik de wereld van het voorgezet onderwijs, de wereld van de jeugd en de wereld van de ouders. Ik stond namelijk op het kruispunt tussen al deze werelden. Ik wil die werelden bij elkaar brengen in mijn werk als freelancer.

Naast mijn werk als jongerencoach ben ik daarom beschikbaar als docentencoach, kerkelijk werkers, ouders, noem maar op. Overal waar jongeren zijn en waar met jongeren gewerkt wordt kan ik ingezet worden. Mijn liefde voor het onderwijs maakt dat ik graag wil helpen om het passend onderwijs echt vorm te geven. In mijn blog over onderwijs kunt u daarover lezen.

Naast mijn werk als jongerencoach ben ik ook werkzaam als tekstschrijver voor kleine zorgorganisaties en zelfstandige hulpverleners. Neem eens een kijkje op mijn andere website en laat mij je Stuk Verder Schrijven.

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

Zal ik jou zelf even bellen?