Coach voor jongeren en studenten

Home / Coach voor jongeren en studenten

Ik ben coach voor jongeren. Als jongere zoek je een hulpverlener die nuchter is en die antwoorden geeft op de vragen die je stelt maar ook op de vragen die je niet stelt. Als jongerencoach ben ik jouw gesprekspartner, samen zorgen we ervoor dat je weer een Stuk Verder kan.

Coach voor jongeren en studenten in harderwijk, ermelo, Amersfoort, putten, nunspeet, coaching voor jongeren

Jij zoekt waarschijnlijk net als de jongeren die ik al mocht coachen een sparringspartner en geen tijdrovende therapeut.

Moet jij ook net als andere jongeren een drempel over voor je hulp gaat zoeken? Stuur eerst eens een mailtje of volg mij een poosje op Instagram of Facebook. Dan weet je snel genoeg hoe ik in elkaar steek. Maar ik kan je wel zeggen dat het eigenlijk altijd lukt om direct een leuk gesprek te voeren samen dus ik zou zeggen: neem jezelf serieus en laat mij jou bellen! Als je op deze pagina kijkt dan kan je daar je gegevens achter laten.

Ben je student? Kijk naar mijn aanbod studentencoaching. 

Wat kan ik als jongerencoach voor je doen

Ik noem mijzelf coach voor jongeren. Maar de grens tussen therapie en coaching is een hele dunne grens. Als ik een gesprek met je voer dan luister ik naar wat jij zegt en probeer ik de juiste vragen te stellen waardoor jij terecht komt bij mogelijke oorzaken en oplossingen. En wees gerust, ik stel niet alleen vragen. Ik ben een snelle denker en daardoor kan ik ook kritische en scherpe vragen en opmerkingen maken waardoor jij aan het nadenken gaat.
Altijd gaan we op weg naar oplossingen en grip op je situatie. En ik leer je te zien wat je zou kunnen doen zodat het anders wordt. Soms kan het leven gewoon leuker en gemakkelijker, maar moet je er alleen nog even op gewezen worden.

Heb jij ook geen zin in een langdurig of langdradig traject? Ik ook niet!! Het is het misschien een idee dat wij elkaar eens spreken. Als je geen zin hebt om op een stoel te zitten kunnen we ook samen een stuk gaan lopen in het bos of over de zandverstuiving. Op de voorpagina van mijn website kon je zien hoe één van mijn cliënten dat als prettig ervaren heeft.

Hieronder beschrijf ik een paar problemen waarmee ik je kan helpen. Maar de lijst is veel groter. Neem gewoon contact op! Want soms weet je helemaal niet wat er aan de hand is en heb je alleen een naar gevoel.

Geen zin in school, veel spijbelen

Mijn zoon spijbelt van school, hoe moet het met hem aflopen? Hoor je dat je moeder wel eens zeggen? En waarschijnlijk heb jij een hele goede reden om niet naar school te gaan. Ik ontdek die reden graag samen met jou. Meestal is er wat aan te doen! Geloof mij maar, hiervoor heb ik lang genoeg op school rondgelopen.

Autisme, ADHD, PDD-NOS, Asperger, NLD

Jongeren met ADHD, Autisme, PDD-NOS of Asperger kan ik helpen om overzicht te krijgen in hun leven, prioriteiten te stellen en inzicht te krijgen in de dingen die verkeerd gaan. Hoe speelt jouw diagnose een rol in je leven en hoe kan je er een sterk punt van maken? Ik help je om te ontdekken welke dingen in het leven nu net horen bij dat autisme.

Hoogbegaafd of meerbegaafd

Denk jij wel eens dat je hartstikke gek bent? Of heel dom? Dat komt vaak voor bij jongeren die hoogbegaafd of meerbegaafd zijn. Helaas zijn dit vaak leerlingen die spijbelen en doubleren op school. Omdat ze niet begrepen worden en ze zichzelf nog niet begrijpen. Ik coach jou graag! En omdat ik ook binnen de scholen de weg weet kan ik je zeker weten een Stuk Verder helpen, ook met praktische adviezen richting docenten en je schoolwerk. Mijn blogje al gelezen? En waarschijnlijk begrijp ik je goed want ik herken mij zelf ook erg in deze doelgroep.

Coach voor jongeren:

  • praktische gesprekken over datgene waar je me zit en waar je geholpen mee wilt worden
  • kijken waarom je steeds conflicten hebt met je ouders of andere mensen
  • kijken wat de goede reden is waarom je een spijbelaar bent
  • structurerende gesprekken zodat je in staat bent om de regie te voeren in je eigen leven en te communiceren met bijvoorbeeld docenten of werkgevers. Samen gaan we prioriteiten stellen zodat je klaar bent voor het maken van proefwerken, spreekbeurten en tentamens.
  • communiceren met het onderwijs als dat lastig loopt vanwege stoornissen en vermoeidheid in het gezin.
  • ondersteuning bij het loskomen van je ouders en het vergroten van je zelfstandigheid.

Lijkt het wat? Neem eens vrijblijvend contact op of kijk eens bij de tarieven.

Zet de eerste stap en maak een afspraak

De eerste stap is altijd het lastigst maar het is er maar één!

Wat is je naam? (verplicht)

Onderwerp

Wat is je emailadres? (verplicht)

Waar zou je het over willen hebben?

Wanneer mag ik jou terug bellen? Welke datum, welk tijdstip is handig?

Wat is je telefoonnummer?

Ik ga proberen jou te bellen op het tijdstip dat je noemt. We hebben in ieder geval snel contact. Voeg mijn emailadres infoadstukverder.nl vast toe aan je contactpersonen zodat e-mails van mij niet in je spam terecht komen. ad staat uiteraard voor @.

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

  • Zo tussen kerst en oud en nieuw is het een mooi moment om terug en vooruit te kijken. Ga ik weer jongeren en studenten coachen…
  • Gisteren was ik op een hogeschool en ik ontdekte dat coaching studenten een heleboel geld kan gaan schelen. Het leenstelsel is er immers door. Het…
  • Ik heb als student coaching en begeleiding nodig! Coaching voor studenten is niet het eerste waar je aan denkt als je denkt aan studententijd. De…
  • Als jongerencoach probeer je soms leven te krijgen in een jongere. Jongeren zijn soms platgewalst door hun ouders, door docenten of soms zelfs door de…
Zal ik jou zelf even bellen?