Wie kan bij mij terecht voor coaching en hulpverlening?

Home / Wie kan bij mij terecht voor coaching en hulpverlening?

Iedereen die zich herkend in mijn manier van werken en in mijn visie op de hulpverlening is van harte welkom. Ik woon in Harderwijk maar ik ben regelmatig als coach in Ermelo aan het werk. Maar ook in Putten en Leusden heb ik al wat vaste stekkies gevonden. Mijn droom is om mij als jongeren en studenten coach in Ermelo te gaan vestigen binnen een aantal jaar.coach in ermelo

Coach voor jongeren

Ik richt mij voornamelijk op jongeren en studenten die Stuk lopen in hun leven. Vaak zijn het jongeren met onderwijs gerelateerde problemen die mij weten te vinden. Ook jongeren die onderpresteren en meerbegaafd of hoogbegaafd blijken te zijn komen mijn kant op.

Coach voor (jong) volwassenen

Volwassenen en jong volwassenen die vastlopen in hun studie of werk weten mij te vinden. Zo heb ik ook een jong volwassene gecoacht toen zij van haar bedrijfsarts een psycholoog moest zoeken. Ze koos voor mij vanwege mijn nuchtere insteek en (ervarings)kennis van het verschijnsel burn-out.

Coach voor stelletjes

Ook als stel ben je van harte welkom! Zeker als jullie jong zijn en misschien wel twijfels hebben bij hoe jullie met elkaar omgaan. Of misschien twijfel je wel of je wel kunt trouwen omdat je zo ver uit elkaar zit af en toe.

Niet alleen coach voor christenen

Ik ben een christelijke hulpverlener en een christelijke jongerencoach. Maar uiteraard ben je van harte welkom als je niet christelijk bent. Te gek voor woorden eigenlijk dat ik dit schrijven moet. Maar ik heb eens de vraag gehad of ik wel open stond voor een niet christelijke cliënt. Ik neem aan dat je je zelf kijkt of je je lekker bij mij zou voelen. Dat is gewoon wel belangrijk.

Harderwijk of coach in Ermelo. Je ziet, t maakt niet uit!

Je merkt wel dat mijn doelgroep heel breed is uiteindelijk. Als zzp’er hoef ik mijn niet te beperken tot een bepaalde doelgroep. En dat houdt het voor mij erg leuk en spannend. Want ieder gesprek is anders en tegelijk heeft ieder verhaal zoveel raakvlakken met een ander verhaal of met een ervaring van mijzelf dat we goede gesprekken kunnen voeren. Wees welkom!

Overtuigd? Meld je dan gelijk aan!

 

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

  • Veel studenten die ik tegenkom moeten nog hun hersens aan zetten. Ze zijn niet gewend dat hun mening belangrijk is, ze zijn zelfs niet gewend…
  • Het uitzicht op de achtertuin begon mij te vervelen en de muren kwamen op mij af. Ik ging terug praten tegen radiopresentatoren en waste steeds…
  • Wat ben ik? Jongerencoach, studentencoach en nuchtere hulpverlener in Harderwijk, online tekstenschrijver, inval leerlingbegeleider, freelancer, blogger, noem maar op. Maar dat weet je ondertussen. Nu…
  • Gisteren was ik op een hogeschool en ik ontdekte dat coaching studenten een heleboel geld kan gaan schelen. Het leenstelsel is er immers door. Het…
Zal ik jou zelf even bellen?