Telefoonnummer van Christelijke jongerencoach in Harderwijk e.o.

Home / Telefoonnummer van Christelijke jongerencoach in Harderwijk e.o.

Ik ben een christelijke jongerencoach in Harderwijk e.o. Ik breng jou graag een Stuk Verder. Als jij je herkent in mijn aanpak en visie dan ben je van harte welkom. En help ik niet alleen christelijke jongeren maar iedereen die mijn hulp kan gebruiken.

Contact jongerencoach

via email krijg je altijd snel antwoord.

via Facebook kunnen we gemakkelijk wat heen en weer praten via de chatfunctie.

via Google + is het prima mogelijk om een gesprek te voeren.

via 06-51720683 al vind ik een mail voor het eerste contact vaak prettiger. Telefoon is soms zo’n indringer, vindt je niet? WhatsApp is prima! Dan krijg je zeker een snel antwoord terug. Vergeet niet je naam te vermelden.

via Twitter is privé contact ook goed mogelijk.

via Instagram.zit mijn doelgroep op Snapchat of Instagram?christelijke jongerencoach in harderwijk en omstreken kan je zelfs een mood picture meesturen!

via Snapchat is het vethip natuurlijk. Even toevoegen en dan kunnen we ook via Snapchat privé contact hebben.

Wil je reageren op één van mijn blogs? Doen!

Aanmelden voor jongerencoaching

Aanmelden kan bij mij uiteraard rechtstreeks. Mijn coaching en hulpverlening is erg geschikt voor mensen die het aanmelden bij een psycholoog of een doorverwijzing via de huisarts een te hoge drempel vinden. Vanuit je eigen kracht zoek jij je hulp!

Bel 0651720683 of mail direct! Of vul het formulier in dat je op deze pagina kan vinden.

Contact freelance klussen

Ik vind het prettig om eerst een email te krijgen voordat we telefonisch contact hebben. Dan kan alles even rustig landen. Bovendien werk ik veel vanuit huis dus dan kan ik een rustig moment kiezen om terug te bellen.

Gegevens christelijke jongerencoach in Harderwijk e.o.

Het vestigingsadres van Stuk Verder is in Harderwijk. Dat adres is nadrukkelijk niet een bezoekadres. Zoals je elders kan lezen zoek ik gespreksruimtes op in de buurt van jouw huis . In Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en Leusden heb ik al mooie vaste adressen waar ik je kan ontvangen.

Stuk Verder

KvK:57836981, bik code 88991

Bank: NL92 INGB 0676 1797 38 t.n.v M.Voerman, Harderwijk

Hier kan je je ook aanmelden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg en praat mee!
It's only fair to share...Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Lees dit ook eens

  • Ik ben een christelijke jongerencoach in Harderwijk. Ik breng jou graag een Stuk Verder. Als jij je herkent in mijn aanpak en visie dan ben…
  • Algemene voorwaarden Stuk Verder Jongerencoach   1.       Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen de praktijk, en/of de persoon die de hulp…
  • Mooi dat je mij gevonden hebt. Ik ben een christelijke hulpverlener voor jongeren. Maar ik noem mij liever jongerencoach of studentencoach. Dat klinkt alsof je…
  • Jongerencoaching, ondersteuning en begeleiding bij Stuk Verder is voor mensen die menselijke, nuchtere hulp willen zonder verstrikt te raken in bureaucratische- en medische mallemolens. Begeleiding…
Zal ik jou zelf even bellen?